Priimame mokytis:
- Įgijusius pagrindinį išsilavinimą ir siekiančius mokytis specialybės su socialinių įgūdžių programa. Mokymosi trukmė 34 mėn. Programos kodas P20101303. (Mokymosi vieta: Prekybos ir verslo skyrius, Vytauto g. 267, Šiauliai arba Kuršėnų skyrius, Daugėlių g. 17, Kuršėnai, Šiaulių r. sav.)
- Įgijusius pagrindinį išsilavinimą ir siekiančius mokytis specialybės be socialinių įgūdžių programos. Mokymosi trukmė 22 mėn. Programos kodas P21101318. (Mokymosi vieta: Kuršėnų skyrius, Daugėlių g. 17, Kuršėnai, Šiaulių r. sav.)
- Įgijusius pagrindinį išsilavinimą ir turinčius 1 kvalifikaciją bei siekiančius mokytis specialybės be socialinių įgūdžių programos. Mokymosi trukmė 18 mėn. Programos kodas T21101307. (Mokymosi vieta: Kuršėnų skyrius, Daugėlių g. 17, Kuršėnai, Šiaulių r. sav.)
Būsimasis virėjas mokosi:
- prižiūrint aukštesnės kvalifikacijos darbuotojui, parinkti maisto produktus ir žaliavas;
- atlikti jų pirminį apdorojimą;
- gaminti nesudėtingos technologijos pusgaminius ir patiekalus.
Darbo pobūdis:
Asmuo, įgijęs virėjo kvalifikaciją, galės dirbti įvairių tipų maitinimo paslaugas teikiančiose įmonėse.