Priimame mokytis:
- po 12 klasių. Mokymosi trukmė 22 mėn. Programos kodas P42101307. (Mokymosi vieta: Prekybos ir verslo skyrius, Vytauto g. 267, Šiauliai arba Kuršėnų skyrius, Daugėlių g. 17, Kuršėnai, Šiaulių r. sav.)
- po 10 klasių ir turinčius 1 kvalifikaciją. Mokymosi trukmė 9 mėn. Programos kodas T32101306. (Mokymosi vieta: Kuršėnų skyrius, Daugėlių g. 17, Kuršėnai, Šiaulių r. sav.)
- po 12 klasių ir turinčius 1 kvalifikaciją. Mokymosi trukmė 18 mėn. Programos kodas T43101311. (Mokymosi vieta: Prekybos ir verslo skyrius, Vytauto g. 267, Šiauliai arba Kuršėnų skyrius, Daugėlių g. 17, Kuršėnai, Šiaulių r. sav.)
Būsimasis virėjas mokosi:
- savarankiškai palaikyti tvarką virtuvėje;
- pasiruošti patiekalams gaminti;
- gaminti ir apipavidalinti salotas, užkandžius, sriubas, šaltuosius ir karštuosius patiekalus, padažus, garnyrus, saldžiuosius patiekalus, patiekalus pobūviams;
- įvertinti patiekalų kokybę;
- tvarkyti dokumentaciją.
Darbo pobūdis:
Asmuo, įgijęs virėjo kvalifikaciją, galės dirbti virėju įvairių tipų maitinimo paslaugas teikiančiose įmonėse.
Virėjo modulinė profesinio mokymo programa (turintiems pagrindinį išsilavinimą)
Virėjo modulinė profesinio mokymo programa (turintiems vidurinį išsilavinimą)