Būsimasis duonos ir pyrago gaminių kepėjas mokosi:
pažinti pagrindines žaliavų rūšis, kokybės rodiklius, saugojimo sąlygas ir terminus,
parinkti ir paruošti maisto produktus duonos ir pyrago gaminių gaminimui,
naudotis receptūromis,
gaminti ruginės ir kvietinės duonos gaminius,
gaminti mielinės ir paprastos tešlos pyragus, spurgas, kruasanus, pagaminti kremus, formuoti ir apipavidalinti paruoštus gaminius.
Darbo pobūdis. Asmuo, įgijęs duonos ir pyrago gaminių kepėjo kvalifikaciją galės dirbti kepyklėlėse, nedidelėse kavinėse, kurios prekiauja savo įmonėje pagamintais duonos ir pyrago gaminiais
Mokymasis. Duonos ir pyrago gaminių kepėjo specialybę įgysi Šiaulių technologijų mokymo centro Prekybos ir verslo skyriuje. Mokymosi trukmė 8 mėn.
Šiaulių TMC. Mūsų svetainė naudoja slapukus (angl. cookies). Šie slapukai naudojami statistikos ir rinkodaros tikslais.
Jei Jūs sutinkate, kad šiems tikslams būtų naudojami slapukai, spauskite „Sutinku“ ir toliau naudokitės svetaine.
Kad veiktų užklausos forma, naudojame sistemą „Google ReCaptcha“, kuri padeda atskirti jus nuo interneto robotų, kurie siunčia brukalus (angl. spam) ir panašaus tipo informaciją.
Taigi, kad šios užklausos forma užtikrintai veiktų, jūs turite pažymėti „Sutinku su našumo slapukais“.