gaminti ir ruošti įvairius miltinius konditerijos gaminius: bandeles, keksus, sausainius, vyniotinius, pyragus, kreminius gaminius;
kepti pusgaminius;
ruošti kremus, glajus, šokoladą ir jais puošti konditerijos gaminius;
dirbti su technologiniais įrengimais.
Darbo pobūdis. Įgijęs konditerio kvalifikaciją, gali dirbti duonos ir konditerijos gaminių įmonėse, individualiose darbo vietose ar steigti verslo įmonę.
Mokymasis. Konditerio kvalifikaciją įgysi Šiaulių technologijų mokymo centre:
Šiaulių TMC. Mūsų svetainė naudoja slapukus (angl. cookies). Šie slapukai naudojami statistikos ir rinkodaros tikslais.
Jei Jūs sutinkate, kad šiems tikslams būtų naudojami slapukai, spauskite „Sutinku“ ir toliau naudokitės svetaine.
Kad veiktų užklausos forma, naudojame sistemą „Google ReCaptcha“, kuri padeda atskirti jus nuo interneto robotų, kurie siunčia brukalus (angl. spam) ir panašaus tipo informaciją.
Taigi, kad šios užklausos forma užtikrintai veiktų, jūs turite pažymėti „Sutinku su našumo slapukais“.