Konditerių praktinių užsiėmimo metu gaminami šedevrai...
2023 05 18
Gegužės 18 d. PKN22 grupės mokiniai modulio ,,Nemielinės tešlos konditerijos gaminių gamyba" bandė naujas receptūras. Praktinių pamokų metu gamino tartaletes ,,Citrus", kurioms buvo naudojama sable tešla, biskvitas su marcipanu, citrusinis įdaras ir itališkos morengos dekoras. Visiems žinomas itališkas desertas ,,Tiramisu" buvo gaminamas naudojant kitas technologijas. Mokiniai patys plakė ir kepė biskvitą ,,Financier", jį pertepė šokoladiniu kremu ir dekoravo plaktu maskarponės sūrio kremu ir kavos ir karamelės namelaka. Parinkus ir dekoravus skirtingo dizaino lėkštes, Tiramisu tapo puikiu desertu.
Profesijos mokytojos R. Daučionienės pateikta informacija.
Šiaulių TMC. Mūsų svetainė naudoja slapukus (angl. cookies). Šie slapukai naudojami statistikos ir rinkodaros tikslais.
Jei Jūs sutinkate, kad šiems tikslams būtų naudojami slapukai, spauskite „Sutinku“ ir toliau naudokitės svetaine.
Kad veiktų užklausos forma, naudojame sistemą „Google ReCaptcha“, kuri padeda atskirti jus nuo interneto robotų, kurie siunčia brukalus (angl. spam) ir panašaus tipo informaciją.
Taigi, kad šios užklausos forma užtikrintai veiktų, jūs turite pažymėti „Sutinku su našumo slapukais“.