Konditeris

Būsimasis konditeris mokosi:

  • naudotis gaminių receptūromis;
  • ruošti įvairias tešlas;
  • gaminti ir ruošti įvairius miltinius konditerijos gaminius: bandeles, keksus, sausainius, vyniotinius, pyragus, kreminius gaminius;
  • kepti pusgaminius;
  • ruošti kremus, glajus, šokoladą ir jais puošti konditerijos gaminius;
  • dirbti su technologiniais įrengimais.

Darbo pobūdis:

Įgijęs konditerio kvalifikaciją, gali dirbti duonos ir konditerijos gaminių įmonėse, individualiose darbo vietose ar steigti verslo įmonę.

Mokymasis:

Konditerio kvalifikaciją įgysi Šiaulių technologijų mokymo centre:

  • Mokymosi trukmė – 18 mėn. Prekybos ir verslo skyriuje.

Konditerio profesinio mokymo programa

Šiuo metu informacija tinklalapyje atnaujinama, atsiprašome už laikinus nepatogumus
This is default text for notification bar